O podjetju BioGaia

BioGaia je inovativno podjetje na področju zdravstva in vodilno podjetje na področju izdelkov z mikroorganizmi. Trenutno zaposluje 124 članov ekipe v svojih pisarnah na Švedskem, v ZDA in na Japonskem (podatki: maj 2019).

Podjetje BioGaia je bilo ustanovljeno leta 1990 in se opira na bogate izkušnje na področju razvoja, trženja in prodaje izdelkov z mikroorganizmi. Biogaia ima tudi široko mrežo neodvisnih raziskovalcev, proizvodnih strokovnjakov in distribucijskih partnerjev po vsem svetu. Pediatri in drugi zdravstveni delavci v več kot 100 državah priporočajo izdelke BioGaia svojim bolnikom.

Vsi izdelki BioGaia vsebujejo bakterijski sev Lactobacillusreuteri, ki pomaga obnoviti mikrofloro v prebavnem traktu. Lactobacillusreuteri je ena redkih bakterij, ki se je razvila sočasno z razvojem človeka, zato lahko preživi v človeškem organizmu in ga naravno kolonizira. Poslanstvo podjetja BioGaia je uspešno prispevati k podpori zdravja in dobrega počutja ljudi s prebavnimi težavami, in sicer z dokazanimi in uporabniku prijaznimi izdelki na osnovi mikroorganizmov. Za dodatne informacije obiščite www.biogaia.com.

O podjetju Ewopharma

Ewopharma je inovativni partner za trženje farmacevtskih izdelkov in izdelkov za zdravje potrošnikov v srednji in vzhodni Evropi ter Švici. Podjetje je v regiji dejavno že več kot 60 let. V tem času je podjetje Ewopharma pridobilo obširno znanje o navedenih trgih in si prislužilo visok ugled med zdravstvenimi delavci.

Ewopharma zastopa regionalne in mednarodne farmacevtske partnerje kot njihov ekskluzivni distributer in pokriva vse vidike dostopa na trg in komercializacije etičnih zdravil in izdelkov za zdravje potrošnikov. Podjetje zaposluje več kot 320 visoko usposobljenih kadrov v več kot 15 državah.

Za nadaljnje informacije o podjetju Ewopharma AG obiščite www.ewopharma.com, za informacije o podjetju Ewopharma Slovenija pa www.ewopharma.si.

Ewopharma d.o.o.

Cesta 24. Junija 23

1231 Ljubljana-Črnuče Slovenija

Tel:+386 (0) 590 848 40

info@ewopharma.si

Contact

Pustite svoje sporočilo
*obvezno polje
Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani.
S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.
POTRJUJEM, ZAVRAČAM